InoUno akkari

Woohou! Saatiin InoUnon akkariversio pihalle. Juho hikoili kaapissa videoo kaks viikkoo mut nyt on valmista. No ei vaa. Ei siinä varmaa nii kauaa menny. Käykää ny kattomas. Tai kattokaa tästä.

Käytiin tänää nauhottaa vähä kitaroita. Demoteltiin yhtä iha uutta biisiä ja vedettiin pariin akkariin kans skebat. Niitä on hauska vetää ku on aika tehokasta. Iha siks, että vedetään aika ykkösellä purkkiin -meiningillä plus että ne biisit saa jo valmiiks. Uusia biisejä nauhottaessa aina hajoilee ku ei oo yhtää treenannu vaikka ois pitäny, eikä osaa yhtää.

Tänää ois akkarikeikkaki! Pitää varmaa kohta lähtee sinne.

Otettiin jotai pientä videoo tältä päivältä mut pitää viel saada leikattuu se kasaan. Astun Juhon kenkiin ja meen kaappiin editoimaan. Ehkä viikonloppuna vois ehtii. Pitää varmaa koittaa kuvailla tuol tänää illallaki.

Jeparilli. Kertokaa ihmeessä, mitä tykkäilitte videosta. Ja hei, mistä biiseistä pitäis tehä akkariversioo?

-Tompoooori

2 thoughts on “InoUno akkari

  1. 2people2places akkariks!

Leave a Reply