Jee me oltiin TV:ssä

Meni eilen iha hyvin Kathrinassa. Vaikka oliki iha hemmetin kylmä ilma. Ja sit kun se oli vielä semmonen puinen purjelaiva ja jengi ravas pihalla ni eihä siellä niin kauheen lämmin oo. Tietty sään ja tilanteen mukainen pukeutuminen vois olla kohdallaan. Ehkä? Mut eihä sitä voi tajuta. Kaiken lisäks olin iha pihalla ku en voinu uskoo, että se on oikeesti siinä Kauppatorilla ja harhailin kitaran kanssa ties missä. Mut ei se mitää. Löysin ajoissa perille ja Juhoki löys. Kai se ny löys ku kerroin sille, missä toi oli. Hehe.

Ite keikkahan meni hyvin. Oli oikeen mukava ja tiivis tunnelma. Ja siistiä, että oli siellä jengiäki sen verran, että oli iha hyvä fiilis. Kesällähän tommonen ois ihan älyttömän makee homma.

Kotimatkalla selvis, että meijän biisi oli vissiin soinu telkkarissa Uuden Musiikin Kilpailun lähetyksessä. Jossain taustalla se oli siel soinu. Mut aika älytöntä silti. Telkkari ny on kuitenki telkkari. Iha siistii kyl.
Ja jee hyvää palautetta tuli InoUnon akkarivideosta ja All I Wantin videoki saanu yli 3000 viewsiä. Seuraavaks vaa 4000 ja sit 5000 ja sit 10 000. Eiks?! Eli jakoon vaa. Tarvii varmaan kuvata uutta videoo tos keväämmällä, kunhan saadaan toi yks biisi valmiiks. Siinä menee kyl viel hetki. Mut kyl se sielt tulee.
Ja hei ens viikon perjantaina Hyvinkään Sillassa akkarikeikka. Nice. Ketää Hyvinkään tyyppejä tulossa? Tulkaaki isolla joukolla!
Bongasko joku meijät telkkarissa? Tai meijän biisin… Oisko jotai idiksiä, minne vois tulla akkarikeikalle? Tai keikalle ylipäätään? Oisko jotain idiksiä, mitä haluisitte täältä blogista lukee?
-Tomppa

Leave a Reply