Rrrrrite! Meil on blogi!

Je’ee. Ny ois blogi! Aika hulluu. Juho vaa halus blogia ni ny on blogi. Just kova.

Huomen tulee akkarivideoo! Siitä tuli kyl iha hieno. Eikä ollu ees kauheen paha rasti. Tai en tiiä paljon tossa leikkauksessa ja editissä oli hinkattavaa mut kuvaukset meni siinä samalla ku nauhotettiin biisiki. Plus yks lyhyt – vaikka aika kylmä – kuvauspäivä siihe päälle.
Käydää huomenna Juhon kanssa vähä nauhottaans kitaroita uuden biisin demoon ja vedellään varmaa jotai akkareita siihe perää kans. Tarvii koittaa saada vähä noita talteen, ettei tuu iha liian kiiren sit niiden kanssa.

Ja huomenna ois akustinen keikkaki! Just sopivasti. Luultavasti vedetään Juhon kaa kahestaan. Jatkossa pitää kyl saada Ottoo ja Jesseeki messii noille akkarikeikoille ni saa paremmat buugit päälle.
Jos tulee jotai fiiliksiä tai idiksiä, mistä haluutte kuulla tai muuten ni kommentoikaa ja kyselkää ja ehdotelkaa! 🙂 Kuvaillaan varmaa videopostauksiaki tänne, joten niihinki voi heitellä idiksiä! Jeah!

-Tompor

Leave a Reply