Back To Hyvinkaeae!

Eihä täs oo mitään järkee, käytiin Hyvinkäällä soittamas ja oli vaan ihan jäätävät pullatarjoilut siellä! Joku tuhat leipää, joista jopa tomppa pysty syömään puolet, kahvia ja jotain muffinseja! Juhlii vaan aina noita nutien kestityksiä. Erityiskiitos vielä Wäpelle essoista, naureskeltiin Oton kanssa ennen paikallepääsyä, että ne varmaan muistaa sen ja antaa meille lavan paikanpäällä. Meinas semisti pokka pettää, kun Kari tulee tarjoomaan WÄPEN tuomia essoja :DDDDDDDDD

Mut eihän siinä ketään! Ens kesänä olis ilmeisesti tsäänssit päästä soittaa Sun Dance Dayhin, kui hyvä se olis!

Täytyy muuten koittaa saada uudestaan Oton rumpuvideo tuubiin, kivat levy-yhtiön jampat on päättäny estää meidän All Time Low rumpucoverin. Jos se menis ens kerralla läpi hiljasemmalla audiolla ja vakautuksen kanssa.

– Juho is Best

2 thoughts on “Back To Hyvinkaeae!

  1. Täytyy kyl sanoo, et jää vakautus tekemättä

Leave a Reply