Because I fell in love…

Miten jatkuu!?

Käytiin tänää vähä reenailee. Soiteltii pari uutta coveria huvin vuoks ja hiottiin noita uusia omia lisää. Ens viikolla oiski jo kaks keikaa taas. Perjantaina Malminkartanon nutalla ja lauantaina Rokkikellarissa.

Ja ihme homma. Soitti Rockaman kaveri eilen ja kysy päästäänkö Rocksiin keikalle perjantaina 2.3. Siinä sit katottiin, että joo onnaahan toi ja nyt Rocksin sivuilla lukeeki jo, että ollaan siellä sillon. Aika hulluu. Mut pitää olla aina valmiina lähtee ni voi tulla yllärinä tollasii hyviäki päiviä iha yhtäkkiä. Ja siistii, että ne kysy meitä!

Pitää varmaan päivittää sivuille vähä noita keikkapäiviä taas…

Sunnuntaina vissii kuvattais akkarivideooki. Pakko kuvataki jo pikkuhiljaa ku alkaa tulee se kuun vika perjantai vastaan aika nopee. Onneks biisi on sentään valmiina ollu jo hyvän tovin ni ei tarvi sitä ressata. Kävin tekee pieniä investointejaki videoo varten. Katotaa ny tuleeks siitä mitää. 😀 Kaissiitä ny jotain tulee…

-Thom

2 thoughts on “Because I fell in love…

  1. Kivasti tulee se uus akkari ilmoille just mun synttäribilepäivänä. Jejee! ^^

Leave a Reply