Hyvä Hyvinkää!

Käytiin tänään nauhottelemassa ens kuun akkaribiisiin perkussiot ja bassot. Vedeltii siinä samalla vähä tällasta kokeellisempaa uutta biisiä. Tsekatkaas.

Hehe. No ehkei ny iha kuitenkaa. Tai ei sitä ikinä tiiä…

Käytiin illalla Hyvinkäällä akkarikeikalla. Olipahan kiva sää muuten tänään. Kaikkialla vaa jäätävästi lunta eikä nähny mitää. Oli jo aika hasardii ajaa aamulla reenikselle ja sit piti vielä lähtee Hyvinkäälle iltapäivästä. Meniki sit tovi ku piti hissutella perille. Mut parempi se ku et ois ajanu kolareita koko matkan. Näky niitäki matkalla, joiden auto oli jo iha rytyssä.

Oliki yllättävän hyvät setit Sillassa sit. Ne oli saanu pientä lavaa sinne ja vähä valoja ja kaikkee. Sound checki meni tosi helposti. Mitä ny akkarit piuhaan kii ja cajonin mikitys ja pari lauluu. Siinäpä se sitte. Ja helmet tarjoilut oli kans. Oli leipää ja mehulii ja kahvia ja muffinsseja ja vaikka mitä. Ja keikan jälkee pääs vetää Guitar Herooki!

Keikkaki meni iha hyvin. Ja mikä parasta siel oli jengiä! Se on huippuu. Oli älyttömän kiva soittaa ku oli tullu jengii Riksusta ja ties mistä tsiigailee. Parasta. Pitää päästä uudelleen taa vetää ku meni noi hyvin.

Oliks joku tsiigailee? 🙂

Leave a Reply