Hyvää ystävänpäivää!

Muistattekos mitä kävi tasan vuosi sitten?

Tällanen kuva ainaki ilmesty ja huudeltii vähä, et ois Lovelukkoo tulossa. Hulluu et siitäki on jo vuosi. Nyt alkaa olee jo kohta neljä uuttaki biisii melkein siinä vaiheessa missä varmaan Loveluukun biisit oli vuosi sitten. Pitää kattella nyt vielä, miten niitä puskee ulos mut kuiteski.

Jeah. Mut hyvää ystävänpäivää kaikille! Kertokaa, mitä duunailitte tänää!

2 thoughts on “Hyvää ystävänpäivää!

  1. Mä ainaki hain avoimeen yliopistoon verkkokursseille.. ja siis pääsin. 😀 Mahtavuutta. Tyypit kyllä tekee niin kipeellä tahdilla musiikkia et varmaan pian sais ihan kokopitkänki levyn kasaan… oiskos? 😉

  2. @Milanarda Onnee! :] Nii no saishan noista varmaan… katotaa ny miten paljon noita vanhoja jaksaa roikottaa mukana ja missä muodossa uusia kannattaa julkasta.

Leave a Reply