Lost in Kamppi

Käytiin maanantaina Kampissa vähä tsekkailemassa jotai tulevia kuvioita, joista ei ehkä kehtaa liikaa viel sanoo mut toivotaan, että ne sais tuulta alleen. Juho ja Ottoki ainaki about suunnilleen ties missä mennään ja sillai…

Eilen taas käytiin treenailemassa ja meniki melkei koko reenit uusien biisien treenailuun. Alkaa pari uutukaista olee jo kohta livekunnossa. Pitää varmaa jotai sanoja niihin hinkata vielä ni ei tarvi vetää sitä surullisen kuuluisaa siansaksaa. Vaikka eihä se ny oo ennenkää ketää hidastanu. Mut ehkä kuitenki.

Ylihuomenna onki sit jo perjantai ja Rocksin keikka. Toivotaan, että tulee jengiä. Ei ainakaa pitäis olla päivästä tai mestasta kiinni. Voiko ny olla paremmalla sijainnilla keikkapaikka ku On The Rocks? Tai parempaa ajankohtaa ku perjantai-ilta? Liputki vaan 5€.

Juho vähän kuumotteli, että pitäis tehä miksaus Oton seuraavaan rumpuvideoon. Pitäis varmaan. Pitäis varmaan käydä tekemässä seuraavaa akkaribiisiäki valmiiks tässä. Kohta loppuu aika kuitenki taas kesken. Meinaa jo nyt muutenki. Mut kyl tää tästä.

Ootan vaan millon menee neljä tuhatta rikki All I Wantin videossa. Pistäkää pyörii loopille ni menee heittämällä!

^Tomppa

Leave a Reply