Oon niin jäässä

Oltiin kuvaa tänään ens perjantain akkarivideoo. Haaveiltiin sellasesta kirkkaasta alkukevään päivästä mutta eihän se ny ihan niin menny. Sen sijaan sato täysillä lunta.

Hyvä, että sato sentäs. Tai että oli lunta ylipäätään. Ilman sitä ei ois tullu tosta videosta kauheesti mitään. En tiiä kuinka paljon kehtaa sanoo tosta mutta lunta siinä ainaki tarvittiin. Sanotaanko näin…

Nää kaks äijää. Yks tyylikäs peruukki. Snowskate ja paljon lunta.

Alko pikkasen olee läpimärkä fiilis siinä loppuvaiheesta kun oli kieritty siellä lumessa pari tuntia. Mut tuli kyl hyvää matskuu ja pari aika priceless pannutusta. En sit tiiä onko tossa ny mitää järkee mut ei siinä ehkä tarviikaan olla.

Onneks saatiin video purkkiin ja pääs sisälle kuivattelee. Toivotaan, et Juho sais leikattua nopee!

.Tompor

Leave a Reply