Örkkikellari

Huuuh. Olipa siistiä olla välillä taas keikallaki. Vaikka ny ei ollu mitään maailman optimaalisimpia ja siisteimpiä keikkapaikkoja ni onha se hauskaa käydä soittelee.

Perjantaina Malminkartanon nuta. Ja vaikka se ei tosiaan ollu mikään keikkapaikka sinänsä ni täytyy antaa propsit, että siellä oli kuitenki tehty maholliseks soittaa. Ja ku ei ollu lavaa ni oliki yhtäkkiä aika iso lava 😀 Semmonen puolikas liikuntasalia…

Ja oli kivaa ku oli tullu jengejä kattoo. Pitää koittaa taas järkätä jotai vähä parempaa mestaa ikärajattomalleki keikalle taas. Onhan tossa onneks Arabian nuta tulossa vissii huhtikuussa. Se ny ainaki.

Mitään propseja lavasta ei kyllä voinu antaa Rokkikellarille eilen. Onhan se paikkana ihan kiva mutta hemmetti että oli ahdistavan pieni lava ku ei mahtunu liikkumaan suuntaan eikä toiseen. Se oli ihan kivaa, että oli jengejä kattoo. On se kivempaa ku tyhjille seinille soittaa. Mut ei voi ku juhlia tota ens perjantain Rocksin keikkaa ku miettii et siellä on sentäs lava. Kantsii tulla. Sisäänki vaa 5€!

.tmp

Leave a Reply