Treenis vaihtoon

Käytiin tänää tsekkailee meijän tulevaa treenistä. Ei millään haluis lähtee tuolta vanhasta ku se on kaikin tavoin niin hyvä mut ei mahda mitään. Kiinteistön omistaja halus häätää bändit veke ja ottaa siivousfirman tilalle. Aikas nihheetä…

Ei auta ku vaa ajatella hyviä puolia koko hommassa. Eli käytännössä sitä, että pystyy soittaa vapaammin millon haluu, koska tuolla on vähemmän bändejä ja saa soittaa millon vaan. Se on iha jees. On siinä jotai muita kämppiä siinä ympärillä. Täytyy toivoo, ettei niistä kuulu iha hirveetä meteliä 24/7 ku pitäis jotai akkaribiisiä nauhotella. Kiva siinä sit kuunnella ku joku tuuttaa bassolla viereisessä kämpässä niin että seinät tärisee. Iha siedettävä toi nyt oli ku joku siel soitteli jossai kämpässä. Kait se siitä sit.

Toinen hyvä ja huono puoli on se, että sitä saa aika vapaasti laittaa. Huono puoli siinä on se, että sitä pitää laittaa ennen ku siitä saa kunnon reeniksen. Mut saapahan ite tehä sellasen ku haluu ja päättää millasen siitä tekee. Kokonsa puolesta ollaan jokseenki samoissa kokoluokissa ni varmaan about pärjätään. Ei kyllä vielä kehtaa pistää mitään kuvaa sieltä ennen ku se näyttää yhtään miltään…

Ens kuussa varmaan pitää muuttaa sit.

Leave a Reply