Änärii ja Lappeenrantaa

Ei mitään käryy miltä tää tulee näyttää mutta kokeillaan… Kirjotan puhelimella koska mut kiidätettiin etelään lomailemaan about 15 minuuttia sen jälkeen kun olin lauantaina aamuyöstä päässy kotiin.

Mut se nyt ei oo tässä aiheena. Vaan perjantain meiningit. Juho ja Otto ei oo näemmä kauheen aktiivisena ollu ni pitää tulla pelastaa tilanne.

Meillä alko huikee uus kausi NHL 2012:ssa. 2010:ssähän voitettiin Stanley Cup tossa pari kuukautta sitten. Pelattiin koko runkosarja ja pleijaritki meni parissa kohtaa game seveniin. Mut vietiin sit vikassa matsissa koko homma!

Otto oli jo joku aika sitte hommannu 2012:n ja nyt saatiin vihdoin alotettuu kausi. Ruvettiin pelaamaan Calgary Flamesilla. Otettiin eka pari matsii turpaan mut sit vietiin kaks aika suvereenisti. Pikkasen vielä hämää toi 12 verrattuna kymppiin mut on se kyl parempi. Etenkin ku maalivahtia voi myllyttää!

Ite keikasta nyt ei ehkä oo niin paljoa sanottavaa. Saatiin sentäs uus akkarivideo kuvattua menomatkalla. Ainaki toivottavasti.

Lappeenrannassa ei taas ollu oikeesti jengiä nimekskään. Vähä tylsää sellanen. Ei vissiin oltu kauheesti promoteltu ja joku onnistu vissiin myöhästymäänki vaikka soitettiin vasta puolen yön jälkeen.

Takasin sit hirveessä lumisateessa keskellä yötä. Ei niin kivaa… Mut kotiin päästiin.

Mä lähen takas aurinkoon. Tai no en enää ku se on laskenu. Mut kuitenki. Tsekkaillaan taas ens viikonloppuna.
-Tompor


Leave a Reply