Comeback

Jaa blogi?! Pakko tehä comebacki ku on menny iha liian monta päivää vimmepostauksesta. Ja senki teki Juho. Kelakkaa ny sitäki!?

Alkaa olee pikkuhiljaa taas semmonen fiilis, että elämä jatkuu. Olin viime viikon lomalla ja siellä oli lämmin. Täällä on kylmä. Siellä oli hiekkarantaa ja aavikkoa. Täällä on loskaa.

Kelakkaa ny tulla tuolta takas tänne harmauden keskelle… Mut on tässä jotain positiivista. Sen lisäks, että on iha kiva päästä taas soittaa ja tekee musaa, Suomessa on kyl kieltämättä vähä mukavammat vessat…

Ei noita ny totuuden nimissä tullu vastaan ku toi yks…

Jaa mitäs!? Käytiin eilen muuttamassa treenistä. Kelatkaa mikä homma pistää kaikki – siis ihan kaikki – kamat, mitä treenikseltä löytyy, kasaan ja roudata toiselle puolelle kaupunkia. Vahvistimet ja järkyttävän kokoset PA-kaapit ja vaikka mitä. Ja kaikki Oton miljoonat rikkinäiset pellit… Kaise niistä osan heitti roskiinki. Toivottavasti.

Ja ne matot! Oikeesti. Oli varmaan joku kaheksankymmentä metriä niitä mattoja lattioilla päällekkäin ja seinillä ja varmaan katossaki. Ja ne oli ihan järkyttävässä pölyssä ja sahanpurussa ja vaikka missä. Nice.

Mut hei! Saatiin about kaikki kamat muutettua. Ja saatiin ne kamat mahtuu uuteen treenikseen. Yllättävän hyvin jopa! Ei ois voinu kuvitella, että ne mahtuu ees niin hyvin. Kai tuolla vanhalla treeniksellä oli vaan kaikki niin levällään. Niin ne varmaan on tuollakin parin viikon päästä. Mut ainaki toistaseks jee.

Pitää varmaan pistää jotain kuvaa tai videoo tai jottai täs jossain välissä. Oiskoos semmonen kiva?

Psst… Muistakaa tulla kattelee meitä On The Rocksiin taas ens viikon torstaina 29.3.

+Templar

Leave a Reply