Oton uudet promokuvat

Moro,

Otettiin Oton kanssa vähän uusia promokuvia Lappeenrannassa. Sieltä nurkista löyty vähän nahkahousua ja valkosta wifebeateria, jotka sopii täydellisesti Otolle. Menis ihan täydestä etenki Tampereen rokkiskenessä, vai mitä?

Täytyy kyllä silti myöntää, että ehkä noi kuvat sopis lopulta kuitenkin paremmin Spihalle, ja etenkin Nennelle. Ne olis niin kotonaan noissa kuvissa ja värimaailmoissa, ai että ai että.
Kuvattiin myös Tompan kanssa uus räjähdysvoimanen iPad-video. Tällä kertaa vuorossa Death Rally E. Saarisen luennon tauolta. Oon ainaki henkilökohtasesti ylpee Tompan panoksesta. Jos teille tulee mieleen pelejä tai softia, joita Tompan pitäis testaa, niin kertokaa ny ihmeessä.
-JiB

2 thoughts on “Oton uudet promokuvat

  1. Ootan koska tulee Logic School iPadille!

  2. Tulispa se joskus! Täytyy kommentoida enemmän ni ehkä sit tulee!

Leave a Reply