Rocksi!

Jea! Oltiin eilen Rocksissa soittamassa. Ja sinnehän tuli porukkaa! Vähä piti jännätä että tuleeko kukaa tai kui paljo jengiä. Mut tuli. Siellä oli iha about tupa täynnä sit loppuillasta. Oli kyl iha älyttömän kova. Onha se ny aina iha jäätävän siistii olla Rocksissa vetää ku siel on lava ja hyvät soundit ja kaikkee.

Harmi, ettei saatu ketää omasta takaa kuvaa tonne videoo tai kuvaa. Huudeltiin parille kaverille mutta kaikille tuli ny sit jotai ni jäätiin vähä rannalle siinä. Tämmönen aika siisti kuva ilmesty meijän FB-seinälle tosin. Et jotain ees.

On kyl paikat vähä jumissa. Muutenki aika semmonen perus keikan jälkeinen jumitus ollu tää päivä. Kertaa kaks tosin. Vetää aina iha jäätävis buugeis ku on noi hyvä keikka. Vetää iha älyttömäl meiningillä nii et menee jo melkei yliki. En tiiä kuuluuko sit soitossa mut toivottavasti näkyy ainaki meiningissä. Ja kylhä siellä jengi tais tykätä ku jotai hehkutteli.

Repeilin siinä lavalla ku jokku juhli Ottoa iha täysiä. Veteli jokku Dissection-paidat päällä ja toivo lisää rässikomppia ja black metallia. Soitettiin sit Jenni Vartiaista niille 😀 Mut eisse mitää. Hyvä jos tykkäs.

Ens viikolla ollaanki sit Lappeenrannassa. Kiva päästä välillä muualleki soittaa ku tänne Helsinkiin aina vaa. Ja voi hyvällä omalla tunnolla vetää ne kaikist kovimmat biisit joku kaheksannentoista kerran ku kaikki ei oo nähny niitä vielä iha liiaks.

Joooop… Ei mulla muuta. Ehkä. Tuli hieno giffiki Jessestä Rocksin bäkkärillä 😀

tompor

Leave a Reply