Tampere cut zoo

Totaaa…. kirjotin äsken tähän pitkän pätkän tekstiä ja sit Blogger päätti pistää koko homman sileeks. Kai tässä on joku sensuuri päällä tai jotain.

No anyways, tänään lähetään siis Tampereelle. Toisin sanoen, pääsee kuuntelee musaa autoon kaheks tunniks ja vielä toiset kaks takasin tullessa. Ja siinä välissä pääsee vielä soittaa. Aika hyvä diili.

Ja Tampereelle ajamisessa on sekin hyvä puoli, että siinä matkalla on varmaan eniten ABC:itä verrattuna mihinkää muuhun reittiin. Tampereella itessään on varmaan jo joku kakskyt ABC:tä. Veikkaan, et tarvii pysähtyy ainaki jollai kolmellatoista tossa matkalla…

Mut joo. Tänään akustinen keikka Nuorisokahvila Uniikissa, Tampereella. Soitto alkaa klo 20. Mukana myös illan avaava Colory. Ilmainen ja ikärajaton! Toivottavasti nähään illalla! 🙂

toemppae

One thought on “Tampere cut zoo

  1. nähtiin! 😀 kiitos!

Leave a Reply