Voksuja, skedee ja iPadia

Käytiin eilen nauhottamassa uuteen akkaribiisiin laulut. Tais olla vikoja kertoja Arabian reeniksellä. Sniif.

Kuvailtiin samalla vielä vähä matskua akkarivideoon. Ehkä. Selviää ens viikolla millanen siitä sit oikeen tuleekaan. Ja Juho kuvas taas pientä iPad -videoo. Kai seki tulee sit joskus tässä.

Mun pitäis vissii tässä tänää miksata toi akkaribiisi, että Juho pääsee tekeen videoo huomenna. Onneks alkaa olee aika tuttua juttua noi ni ei mee saundien hakemisessa kauheen kauan. Ja kun ei tossa ollu enää mitää uutta ja mullistavaa soundillisesti ni luulis, että menee aika kivuttomasti. Sain koneeseenki vaihdatettua uuden tuulettimen ni ei tarvi pelätä koko aika että se hajoo alle.

Ens viikolla pitäis käydä kasaan vikatki kamat uudelle treenikselle ja reenata hiessä torstain Rocksia ja lauantain akkarikeikkaa varten. Jos ois tosi aikaansaava ni sais ehkä pari uutta biisiä kumpaanki settiin mut katotaan, miten aika riittää. Ainaki tonne huhtikuun Lepiksen keikalle ois tarkotus ottaa pari uutta biisiä settiin mukaan. Jotai coveria ja ehkä omaaki.

Pitääki sanoo Juholle, että ottaa uusia kuvituskuvia tänne blogiin ni ei tarvi kierrättää vanhoja…

.tompar

Leave a Reply