Akkarinauhotuksia

Onpa tuolla ny ihan ihme sää taas. Jäätävän kylmä vaa ja sataa. Ei ollu kauheen kivaa kävellä kitaran kanssa reenikselle ihan täydellisessä syväjäässä. Kuvittelee vaa, et nythän on jo kesä. Lämmin ja aurinko paistaa. Siellä mitään paista! Sataa vettä ja on kylmä.

Nnno…

Ei se mitää. Huomenna lähetään Virroille. Se ny jos mikä on mahtavaa. Reissussa on aina parasta olla. Mutta senhän te tiiätteki jo.

Käytiin tänään treenaamassa ja nauhottamassa tän kuun akkaribiisi. Ajoissa ollaan. Eihän sen tarvi olla ku vasta ens viikolla valmis. Ja video kans. Juho saa hikoilla sitä sit ens viikon alusta.

Se on aika siistiä, että alkaa olee toi treenis jotenki järkevässä kondiksessa pikkuhiljaa. Onhan siellä viel tehtävää mut saatiin noita akustiikkalevyjä seinään ni alkaa olee vähä järkevämmän kuulonen tila. Ei kaiu niin järkyttävästi koko aika. Nyt siellä kehtaa nauhotellaki. Ja sen ekan tunnin jälkeen, ku kaikki nauhotuskamat oli löydetty mitä kummallisimmista paikoista, oli kyl siistii taas nauhotella pitkästä aikaa. Se on parasta ku pystyy ite tekee. Aluks ei oo mitään muuta ku joku idis siitä, miten joku biisi vedettäis ja vähän ajan päästä koko homma kuulostaaki jo ihan älyttömän hyvältä. Tuntu, että kaikki muut soitti hemmetin hyvin ja mä ihan päin mäntyjä. Mut ei kerrota siitä kellekää.

Juho oli laittanu hienoja kuvia. Nyt mulla on iso kasa täysin mihinkään kuulumattomia kuvia, joita voin aina lätkiä tänne tekstin väliin. Mut onha kuvat ny kivoja. Kivampi lukeeki ku on pari kuvaa välissä. Vai hä?

Vastailin tossa pari päivää sitten muutamaan haastattelukysymykseen, jotka kai enemmän tai vähemmän liittyy tohon venäjän Metro On Stage -skabaan. Haastis löytyy nyt ainaki Especial Bandsin sivuilta venäjäks ja englanniks. Jos jompi kumpi taittuu ni kannattaa käydä lukasemassa.

Jea. Katotaan, jos tässä sais vähä jotai vielä aikaseks. Tarvii varmaan nukkuuki jossain välissä ku pitää huomenna aamulla ajella monta tuntia Virroille. Tsek!

tmmpppoooor

Leave a Reply