Huomenna Bäkkäri!

Huomenna on muuten vappu! Tiesittekö sitä? Vappuhan meinaa sitä, että käydään räjäyttämässä katto Tallinnaan saakka Bar Bäkkärin vappubileistä. Pahasti näyttää vielä siltä, että ollaan pääesiintyjän paikalla eli soitto joskus puolen yön jälkeen. Sehän ny on aika kova.

Ja hei tänään on viimenen päivä käydä antamassa tykkäyksiä Venäjän Metro On Stagessa. Sen jälkeen ilmeisesti selviää, miten käy jatkon suhteen. Ei oo ihan tarkkaa hajua siitä, miten toi toimii mutta ihan käsittämättömän hienoo supporttia tullu tuolta itänaapurista. Käykäähän vielä tuolla klikkailemassa kun ehitään!

Luomustudion kaverit oli kirjottanu blogiinsa meistä. Kiva lukee ku joku on kirjottanu hyvin ja pikkasen paneutunu asiaan. Kavereilla on ihan oikee asenne kyllä tohon hommaan ja sen näkee lopputuloksessa.

Tänään käydään vielä reenaamassa setti kondikseen huomisen keikkaa varten ja sit pitääki varmaan mennä oottelee Bäkkärin oven eteen huomista… Nähään siellä!

timo

Leave a Reply