Lepiz

Huh pitäis kaikkee muuta tehä mut pakko vähä hehkutella ku täällä on ollu niin hiljasta.

Oltiin eilen Lepiksessä keikalla. Ja oli kyllä ihan jäätävän kova buugi. Oli aika hyvin jengiä paikalla ja mieletön meininki. On kyl pikkasen hienoo soittaa sillon ku jengi on hyvällä meiningillä. Ei siinä tarvi paljo ku vaa juhlia.

Meiltä ei tullu kuvia ku takahuoneesta… Ja sound checkistä kai vähäsen. Tai no siinä ku odoteltiin sound checkiä. Mut ne on Juhon kamerassa, joten täytyy odotella jos se kaivaa niitä. Juho oli hommannu uuden objektiivinki ni luulis, että sillä on ainaki tuhat kuvaa eiliseltä.

Mut oli kyl muuten hienoja kuvia Juho ottanu viime viikolta. Käytiin torstaina kuvailemassa Groomille pientä videoo ja perjantaina oltiin kunnostamassa vähä reenistä. Mut pitää postailla niistä paremmalla ajalla vähä pidemmin vielä. Näätte kuvat sit siinä samalla.

Käytiin tänään Luomustudion kuvauksissa. Paikkana oli vaatimattomasti Kampin ja Tennispalatsin välinen aukio. Jengi ihmetteli ku yhtäkkiä kaverit rupee soittaa ja laulaa täysiä keskellä päivää. Mut oli just helmee ku oli hieno keli ja hyvä meininki. Noi duunailee jotain pientä ohjelmaa YouTubeen tosta vissiin parin viikon päähän. Jäädään jännäämään mitä siitä tulee.

Tällä mennään sit ens viikonloppuna. Virrat ja Wirtaus 2012. Jare & Villegalle. Hehe… Ei vaan. Mut saletisti hieno viikonloppuna tulossa. Ja käykääs tsekkaa noi ruotsalaiset, jotka soittaa siellä meijän kanssa. Aika jees bändi kyllä.

tompro

2 thoughts on “Lepiz

  1. Oli ihan h*vetin hyvä buugi lepikses ! en oo enne siel ollu mut sit tulin teit kattoo ja vau! kivoja uusii kuvii tääl =) ja se uus biisi oli loistava!!
    -mich

Leave a Reply