Trolf

Käytiin aamulla reenaamassa settiä ylihuomiselle Wirtaus 2012 -keikalle. Siistiä lähtee taas vaihteeks matkan päähän soittamaan. Reissussa on aina paras meininki, vaikka lähempänä kotikulmia saataaki helposti olla parempi buugi ite keikalla. Nyt on kyllä kerrankin taas vaihteeks puitteet kondiksessa ja pari vähän isompaaki nimeä messissä. Eli vois jopa kuvitella, että joku eksyis sinne muutenki ku vaan meijän takia. Vaikka toivotaan, että joku tulis ihan meijänki takia!

Ihan hirvee hässäkkä ja hoppu ollu tällä viikolla. Jos se nyt ei riitä, että tässä on kohta parin viikon sisään viis keikkaa ja ois muutenki ihan älyttömästi hommia, ni pitää vielä koneen ruveta temppuilemaan niin, että sitä saa käyttää huollossa joka toinen päivä. Ja kone pitää saada toimimaan, jotta saadaan tän kuun akkaribiisi nauhalle! Aletaan taas elää pikkuhiljaa on the edge niinku sanottais.

Muuuuutta. Eipä täs mittäää. Kyllä toi kone ny toimii ja meillä on täydellinen sotasuunnitelma, että pysytään aikataulussa. Optimointia, optimointia…

Saatiin tänään muutamat Fred Sandiegon T-paidatki. Tarvii laittaa jotain kuvaa ku saa ne äijille päälle tässä vielä. Hienoja paitoja anyways. Näätte sit.

Tuli taas yks akkarikeikka lisää. Soitetaan 7.5. Espresso Edgessä Face of Godin kanssa. Niillä on sellanen ihan jäätävä akkarikiertue käynnissä ens kuussa. Joku viiskyt keikkaa yhessä kuussa. Se on kyllä millä tahansa mittapuulla aika paljon. Propsit äijille! Ja kaikki on vielä ilmasta ja ikärajatonta. Mukana Carlingsia, Redbullia ja vaikka mitä. Tulee videoblogia sun muuta. Älytön homma. Mut erittäin jees yhtä kaikki. Lisää tosta löytyy vaikka YleX:n uutisesta, jos ei vielä käyny lukasemassa.

Nii… Sitä piti vielä sanoa, että kun vaan ikinä ehtis ni ois parit vlogit taas tuolla kamerassa. Pitää vaan saada jotain joutoaikaa tälle koneelle, että se ehtii suoltaa ne ulos. Ja pitää niitä varmaan vähän leikatakki ja jottai. Vaikka eihä noissa iso homma oo. Mut first things first eli toi akkaribiisi tarttis eka saada alta pois.

No, huomen käydään onneks reenailemassa ja toivon mukaan nauhottamassa se akkariki ni pääsee Juho alkuviikosta videon kimppuun! Jea.

tompro

Leave a Reply