Upeeta Tampere!

Oltiin eilen Tampereella. Vähänkö oli hieno reissu! Sen lisäks, että sai eka luukuttaa kaks tuntia musaa autossa, pääs vielä soittaa hyvän keikan. Vedettiin akkarina, ja vaikka ei oltu ees reenattu tota settiä oikeestaan kertaakaan, kuulostettiin jostain syystä aika hyvältä. Ainaki se tuntu siltä.

Akkarina on kyl  helmi vetää, ku siinä on niin vähän säätöö. Ei tarvi roudata niin paljon ja yksinkertasellaki setupilla saa aika hyvän kuulosta aikaseks. Meillä tais olla PA:ssa vaan kolme laulua, cajon yhellä Shuren 52:lla ja akkarit linjassa. Jesse veteli presarilla hiljaksee bassovahvarin kautta, että saatiin vähä alapäätä toho touhuun.

Aika hyvin on kyllä löytyny toi akkarisoundi tässä noita biisejä tehdessä ku välillä tuntu, että kuulosti about siltä miltä pitiki. Kumma homma. Mut hyvähän se on. Tai en tiiä, miltä se sinne yleisöön kuulosti. Joku vois kertoa joka oli kattomassa..?

Coloryki oli iha jeap. Ei kyllä tullu niistä yhtään kuvaa. Mut se on siistiä ku neki vetää akkaria ni on helppoo pyytää niitä messiin. Parempihan se on, että on pari bändiä ku vaa yks. Tarvii vaan keksii, mihin seuraavaks lähettäis akkarikeikalle. Ei taida olla yhtäkään kalenterissa, vaikka noita keikkoja muuten onki tulossa.

Oli ihan tasapuolisuuden nimissä laitettava kaikista joku kuva. Mutta kattokaa ny tätä äijää…

Miten voi olla ton näkönen äijä?! Ownastelee Uniikin bäkkärillä Tampere-äijiä… No ei vaa. Mutta oli helmee ku sai kolaa lasipullossa. Niinku sai kyllä muuten Rocksissaki toissapäivänä. Tai siis torstaina. Millon se ny olikaan. Sieltäki oli jotai kuvia kait. Pitää laittaa niitä täs vielä ehkä joskus.

Seuraavan kerran soitetaanki parin viikon päästä 14.4. lauantaina Helsingissä Lepakkomiehessä taas ihan sähkösesti. Hyvät bileet tulossa kyl! Kannattaa vaivautua paikalle.

-tompor

Soittokuvat: Katri Julku

Leave a Reply