Wirtaus

Nonii eiköhän olla jo palauduttu viikonlopusta. Oltiin lauantaina soittamassa Virroilla järkätyssä Wiratus -tapahtumassa. Oli kyllä ihan jäätävän helmi reissu kaikin puolin. Ite keikka oli järkätty ihan isoon malliin, kaikki puitteet kunnossa. Ja meijän soittoki kulki, vaikka Juhon vahvistimessa oli jotain mystistä vikana. Se onneks huomattiin ennen keikkaa ja saatiin varavahvistin käyttöön. Mut oli kyl hauskaa soittaa ku oli vähä eri yleisö ku taas mihin on tottunu. Toivottavasti teistä siellä olleista moni eksyy vielä uudelleen keikalle!

Kuvia ei kyllä tullu valittettavasti oikee nimekskään… Tossa taitaa olla ainut järjestäjän taholta otettu kuva keikasta. Ja just välispiikin aikana!?! Oli siellä ny vähän elosampaa menoa ku mitä tosta vois kuvitella… Mut ei se mitää.

Meijän lisäks siellä oli esiintymässä Bad King, Self Deception ja JVG. Bad Kingiä ei ehitty hirveesti nähdä kun piti olla valmistautumassa omaan vetoon. Self Deception oli kyllä kova! Ja ihan hemmetin mukavia äijiä. Ei voi ku toivoo, että eksytään vielä samoille lavoille niiden kanssa. JVG oli kanssa iha jeap. Olihan se vähän niin, että kun ei tienny ku sen yhen biisin ni sitähän sit odotteli sen koko keikan.

Selvittiin ja päästiin kotiin ehjänä. Kuvailtiin vähä uuteen akkarivideoon matskuu reissulta. Saa nähä millasta tulee ku Juho saa videoo valmiiks tässä lähipäivinä. Perjantainahan pitäis tulla jo uloski!

Käydään tänään vetämässä ihan vikat raidat talteen akkaribiisiin ja huomenna soitetaanki jo Arabian nuorisotalolla Helsingissä ilmaseks ja ikärajattomasti. Kannattaa tulla mestoille!

TOmppa

Leave a Reply