Cybershopping

Eilen oli tapahtumarikas päivä! Oltiin aamulla treeniksellä (taas) eka vähän kunnostamassa ja sit treenaamassa. Saatiin backdroppiki seinälle ja uusia biisejä taas huikeesti eteenpäin. Alkaa kohta olee jo aika hyvällä mallilla ja päästään demottelee niitä. Siistii!

Illalla oltiinki sit Kampin Cybershopissa vetämässä akustinen keikka. Siellä oli Kauppojen Yö eli kaupat oli puoleen yöhön asti auki. Kaikesta häppeningistä huolimatta kauppakeskuksessa tuntu olevan kovin vähän jengiä. Paitsi tietenki yläkerroksen kahvilan kisakatsomoa lukuunottamatta.

Mut meni hyvin! Ja jengiä oli. Ja hauskaa!

Akkaristi on hauska vetää ku voi vetää epätavallisissa paikoissa. Ja silti homma toimii. Saatiin vielä sieltä vähän vaatteita ja muuta matkaan. Mulla tarttu ainakin pari paitaa ja muutama ihan sairaan hieno vyö matkaan. Pitää jossain vaiheessa pitää pientä muotinäytöstä ja laittaa jotain kuvia noista…

Ja takahuoneesta löyty Jesselle viikset. Kui hienot noi ny oikeesti on?!

Joop… Seuraavan kerran näyttäis olevan akkarikeikka 30.5. Pakilapäivillä Helsingissä. Siinä välissä käydään normisti keikalla 19. päivä Jyväskylässä ja 25. päivä Hyvinkäällä. Hep!

-tompr

Leave a Reply