Lemmi striiid

Hep! Oltiin tänään nauhottamassa tän kuun akustista biisiä. Se on kohta taas jo kuun vika perjantai. Tarvii saada biisi kasaan tässä tällä viikolla, että ehitään video ens viikoks. Saatiin tänään kitarat, basso ja cajoni nauhalle ja huomenna ja torstaina pitää vielä vetää perkussiot ja laulut.

Tää video ei oo varsinaisista nauhotuksista vaan pihalta sillä välin ku vedettiin Oton cajonia narulle. Mut hyvää kesäfiilistä joka tapauksessa!

Pistettiin samalla – tai Otto oikeestaan laitto – rumpumikit pystyyn ni päästään alottelee uusien biisien demotteluaki tässä tällä ja ens viikolla. Meillä ois nyt neljä ihan uutta biisiä, jotka ois tarkotus demottaa ja niistä varmaan yks tehä tässä kesän aikana julkasukuntoon niin että saadaan joku sinkkubiisi pihalle. Katotaan, miten tässä käy. Tuleeko EP:tä vai pantataanko noita uusia pidempään. Saa nähä…

Eli huomenna ja ylihuomenna nauhotellaan akkareita ja rumpuja ja lauantaina lähetään Jyväskylään Yläkaupungin Yöhön. Ja nimenomaan Yöhön… On nimittäin sellanen soittoaikakin… Puol kaks. Yöllä. Jep. Mut ei se mitään! Toivotaan että ihmisillä riittää kunto. Meillä ainaki riittää. Hep!

tmoPs… Oltiin Suomen FollowFriday listan 26. Miten?! Ennntiedä… Oltiin kuitenki.. Meitä voi seurata Twitterissä jatkossaki :] Täällä!

Leave a Reply