One World

Käytiin tänään päivällä Juhon kanssa tsekkailee Jessen demo sen ESP:n bassoista Bassopäivillä. Jesse ressas, että miten sillä menee ja mä sanoin, että hyvin meni ku oli selkeesti miettiny etukäteen mitä aikoo sanoo. Jesse vastas, että se ei ollu miettiny yhtään. Hah!

No. Se meni hyvin joka tapauksessa.

Kuva nyt ei ehkä oo maailman onnistunein…

Jesse voi ehkä kirjottaa tänne joskus jotai sen kamoista, jos jotakuta kiinnostaa, eikä päässy tänään paikalle. Kiinnostaisko ketään kuulla kenenkään kamoista ylipäätään? Tai mikä ketäki kiinnostaa? Saa huudella, jos haluu postauksia jostain tietystä aiheesta.

No anyways. Mentiin siitä sitten kohti Espresso Edgeä ja akkarikeikkaa. Siellä oliki jo about kaikki muut odottamassa. Ottoki oli ehtiny paikalle. Siinä sit hetki hengähdystä ja kitarat laukuista ja lavalle. Tai siis siihen kahvilan nurkkaan, jossa soitettiin…

Mut hei! Ei se mitään. Oli nimittäin ihan hemmetin hyvä fiilis. Just oikeen verran jengiä oikeen kokosessa mestassa. Eli tupa täynnä. Ja hyvä fiilis niin meijän ku FOGinki setin aikana. Just näin se menee!

Ainii käytiin eilen reenailemassa ja laittamassa reenistä taas vähän parempaan kondikseen. Meillä oli liimatuubi part 2 ja saatiin ainaki 100% paremmin niitä akustiikkalevyjä (Huom! ei cd-levyjä :D) seinään kiinni. Eli jos viimeks saatiin kaks levyä jäämään seinään ni nyt saatiin ainaki neljä. Kai… Mutta autto kyllä ku lämmitti vähän sitä liimaa ekaks! Tuli paljon sujuvammin sitä sieltä. Hienoo kun tiimi toimii ja saadaan palautetta!

Tai siinä liimaamisen huumassa jäädä pari noista ED-tölkeistäki treeniksen seinään kiinni. Ja Juho kuvas hienon videonki meille!

Ens torstain Cybershopin keikasta selvis soittoaikojakin. Me soitetaan klo 21:30 ja 20:30 vetää Face Of Godin Lende akkarisoolona. Tulkaa siis kaikki siinä illalla Kampin Cybershoppiin!

-Tomppa

Ps. Tässä on teille mallia miten hypitään! Kuva Rise Againstin Facebookista…

Leave a Reply