Perckat

Käytiin tänään Oton kanssa nauhottelemassa perkussiot tohon tulevaan akkaribiisiin.

Mentiin saman vanhan kaavan mukaan. Eli ekaks vedeltiin tamburiinit ja kapulalla lyödyt toiset tamburiinit. Sen jälkeen vähän poliisia eli sellasta poliisin pampun näköstä rytmi”munaa”. Sit vielä lopuks parit vanupuikkokapuloilla soitetut pellit.

Tällä kertaa vielä nokitettiin soittamalla vähän kapuloita rytmikapuoloita ekaan säkkäriin. Sellasta nakutusta ku sopi niin hyvin. Kuulette sit!

Saatiin kanssa tota treeniksen vessakoppia kunnostettua laulukopiks. Siellä on oikeesti ollu aikasemmin vessa mutta päätettiin käyttää sekin tila paremmin hyödyks. Tosin ku kattoo tota ton kiinteistön vessaa noin muuten ni en kyllä tiiä kannattiko……

Mutta onhan se hienoo ku on laulukoppi! Tuli aika mukavan demppi soundi sinne ku pistettiin täyteen kaiken maailman eristeitä seinät täyteen. Ei kaiu yhtään. Ja se on ihan hyvä ku lauluja nauhotetaan ni tulee sellasta tiukkaa, läheltä otettua soundia.

Huomenna päästään testailemaan ku käydään vetämässä laulut.

temo

Leave a Reply