Strumpuja

Vaikka tänään oli jo toista päivää peräkkäin niin hyvä keli, ettei puhelimen kamerakaan meinannu pysyä jaloillaan, päätettiin Oton kanssa olla ahkeria ja mennä suunnitelman mukaan nauhottamaan rumpuja.

Treeniksellä on ainaki sopivan viileetä ni ei tuu helteeläkään kuuma. Siellä on viileetä siks, että se sijaitsee sellasessa isossa kivisessä möhkäleessä, jota jonkinlaiseksi rakennukseksi joku saattais sanoa. Itse asiassa kun ajattelee niin siellä on melkein kylmä. No siis talvella joo tietty. Mutta vielä melkein kesäkuussakin… Hmm. Noh…

Tästä kaikesta huolimatta ryhdyttiin hommiin. Oltiin eilen käyty laittamassa rumpumikit paikoilleen, joten tänään ei tarvinnu ruveta ku paukuttamaan.

Alotettiin tutuimmasta eli tosta “Änäribiisistä”, jota ollaan livenäki viimeaikoina soitettu. Luulis, että tutuin menis helpoiten mutta toi biisi ei osottautunukaan niin yksinkertaseks. Siinä on aika paljon mehevää rummuttelua, joten meni hyvän aikaa kun mietiskeltiin kaikki kohat kondikseen ja sen jälkeen ne piti vielä osata soittaa. Tähän vielä parit tekniset ongelmat ni meillä meni tossa melkein koko päivä. Mutta valmista tuli! Ja hyvältä kuulostaa.

Alotettiin myös treeniksen sisustaminen… Katotaan mitä kaikkea tonne vielä keksitään!

Huomenna jatketaan lisää rumpuja. Heaa!

-.tmo

Leave a Reply