sVeitsi

Oltiin tänään soittamassa Hyvinkäällä Sveitsin uimalalla koulujen päättäjäistapahtumassa. Ilma oli lähestulkoon täydellinen kesälomien käynnistykseen. Aurinko paisto täydeltä taivaalta ja oli k-u-u-m-a. Ei ees mitenkään sillain normi Suomi-meiningillä jes 14,5 astetta ja melkein voi olla ilman pipoo ulkona vaan ihan oikeesti helle!

Ja se nyt jos mikä oli ihan sairaan siistiä! Varsinki kun näilläkin palstoilla on varmaan viimeset 9 kuukautta valitettu kylmyydestä. (Niinno… sitä ennen ei varmaan ees oo tätä blogia ollukaan…)

No mutta siis aurinkoa piisas! Ihan siihen asti, että meinas olla välillä jo vähän liian kuumaki siellä lavalla. Meinaan, se lava oli sellasta ruskeeta vesivaneria joka oikeen keräs sitä lämpöä. Jossain tokan biisin kohilla alko jo olee saunaa vastaavat lämpötilat. Mut niinhän se monesti keikoilla on. Ei auta ku vetää.

Ja kaikista kehotuksista huolimatta Juho EI kastellu hiuksia. Miks?! Se kastelee ne kuitenkin vähintään joka kerta… Pitää pyytää siltä jotai kirjallista selvitystä asiasta…

No mut kaikesta auringon paahteesta ja lainakamojen ajoittaisesta lavalle luhistumisesta huolimatta selvittiin ihan hyvin. Ja onhan se nyt ihan sairaan jees vetää tollasella kelillä ulkoilma keikkaa hä?!

Ehittiin siinä keikan jälkeen vähä hengataki ja morjestella tuttuja ja töhriä ihmisten raajoja tusseilla… Tuolla Sanden blogissa oli lisempää kuvia onnistuneilla ja vähemmän onnistuneilla ilmeillä. Tsekiditsek!

Niijatuotaa… Ei parane vielä lopettaa tätä kirjottamista. Tänään oli nimittäin perjantai – ja vieläpä kuun viimenen perjantai. Se tarkotti sitä, että tänään tuli kuin tuliki uus akkarivideo! Hep! Kattokaas!

Meni aikalailla tiukille. Tiukemmalle ku vielä toistaseks. Ei siinä, etteikö oltais saatu valmiiks. Olihan ny biisi nauhotettu ja video kuvattu jo ajat sitten mutta tarvi vielä saada miksattua ja video leikattua. Vedettiin iha jäätävä power runi eilen illalla. Mä miksasin ihan jäätävässä hiessä ja Juho tykitteli videon kasaan joskus yöllä. Yöks rendaamaan ja aamuks tuubiin!

Helposti.

Ja hei! Ollaanpa oltu nauhottamassa noita rumpujaki tässä parina viimepäivänä. Meillä on ainaki yhen biisin rummut iha julkasukelposena nauhalla ja ainaki toisen biisin demoon rummut. Pitäis vielä pari muuta biisiä demotella. Jos vaikka sais yhen noista vielä pihalle ennen kesän loppua.

Mut joop. Ens viikolla keskiviikkona akustinen keikka Pakilapäivillä klo 19 aikaan! Jeeaaap!

tompur

Leave a Reply