Wappubuugit

Noniin! Se on keskiviikko ja paluu arkeen. Vaikka tuntuuki iha maanantailta… Ja ilmaki kylmeni heti ku vappu meni. Onneks aurinko sentään paistaa.

Mut hei! Ei anneta sen haitata. Vappu oli ja meni ihan loistavasti. Oltiin maanantaina Bar Bäkkärillä soittamassa PlayMySongin vappubileissä ja kuten kuvasta näkyy meininki oli vähintäänki jäätävän cool. Ja oli muutenki kovat buugit päällä. Pikkasen meinas venyä aikataulu jo vähä liian myöhäseks ja jengi oli jo aika piipussa pitkän juhlimisen jälkeen. Mutta saatinhan me vielä tunnelma kattoon illan tai oikeestaan yön päätteks ja homma kunnialla kotiin!

Eilen eli vappupäivänä soiteltiinki sitten akustisesti samaisen baarin alakerrassa vähän rauhallisemmissa merkeissä. Otto oli joutunu maanpakoon ja sen takia vedettiin ilman sitä Juhon ja Jessen kanssa. Mutta menihän se ny siinä. Onhan se aina kivointa vetää koko porukalla mutta kyllä hätä tapauksessa noita akkareita vetää vähä vajaallaki miehityksellä.

Kohta alkaaki olee jo kaikki variaatiot käytetty. Ootan vaa koska ne vetää akkarikeikan ilman mua. Viime vappunahan noi veti encoren ilman mua ky lähin iha h-moilasena juoksee takahuoneeseen, enkä tajunnu että jengi halus lisää. Ihan perus meininki… Tänä vuonna taidettiin mennä vähä tyylikkäämmin sentäs. Kaikin puolin tyylikkäämmin onneks.

Kattokaa ny näitä! Mitä toi Ottoki tossa tekee?!

Nno… ehkä mullakaan ei oo paljoa sanomista…

Siinä välissä kun ei tarvinnu roudata, tsekata tai soittaa, ehdittiin käydä vähän tsillaamassa Otolla ja pelaamassa änäriä. Oli tiukat paikat. Käytiin hakee Jessen ohjain matkalta ja pelattiin neljällä meijän kautta. Joukkuehan oli Calgary Flames ihan vaan sen takia, että niillä on niin sairaan hieno logo.

Mut nii. Otettiin eka kaks matsia takkiin. Oisko ollu Oilersilta ja Canuckseilta. Oli vähän taktiikat hakusessa ja tuntuma muutenki. Eikä ollu helppoja jengejä! Mut sit alko kulkee ja taidettiin ainaki kaks ellei kolmeki matsia viedä aika suvereenisti. Sit Otto meni maaliin ja hävittiin heti. Se jäi sit siihen. Ens kerralla uusiks… Ollaan kuitenki vissiin oman lohkon kakkosena tällä hetkellä tai jotain sinne suuntaan.

Tästä seuraava stoppi onki Espresso Edgen akkarikeikka Helsingissä ens viikon maanantaina. Se on ilmanen ja ikärajaton ja osa Face Of Godin isoa Helsingin akkarikiertuetta.

Sen jälkeen mennäänki Jyväskylään Yläkaupungin yöhön soittamaan. Ja yöhön todellakin. Taidetaan vissiin soittaa puol kaks. Mut ei kai siinä mitää!

Ja toukokuussa vielä ainaki Hyvinkäälle 25.5. Sveitsin uimalassa järkätään koulujen päättäjäistapahtuma, jossa me ollaan vissiinki pääesiintyjiä. Joten aika helmi loppukevät edessä!

Ja heihei! Jos jollain oli kuvia tuolta Bäkkäriltä ni saa vinkata ja linkata 🙂

-tomppa

Leave a Reply