Giveaway, keikkoja ja beissit

Noniin. Pistetäänpä nyt taas blogi ajan tasalle. Tässähän on ehtiny pitää vähän kiirettä. Viikon loppuna oltiin Helsingissä ja Juvalla keikalla ja alkuviikko on menny Giveawayn järkkäilyssä ja tänään käytiin vielä vetämässä vetämässä Jessen kanssa uuteen biisiin bassot nauhalle.

Ja vaikka päivällä olikin ihan hyvä sää ni eiköhän just sillä sekunnilla alkanu sataa kaatamalla, kun lähettiin kävelee junalle. Siinä sit about kilometrin verran kävelyä kaatosateessa. Nice. Mut saatiinpahan bassot nauhotettua. Valmistuu ihan hyvää tahtia toi biisi!

Perjantaina oltiin siis Bar Bäkkärillä / Green Roomissa Kivenlahti Rockin jatkoklubilla. Ihan perus hyvä Bäkkärimeininki oli. Mikäs siinä. Ei siellä tainnu vissiin hirveesti olla ite festarivieraita, kun festari loppu vasta puolen yön aikaan Leppävaarassa ja jatkoklubin eka bändi alotti jo klo 23. Mekin alotettiin puolen yön aikaan. Eipä siinä. Sillä on vedettävä, mitä on.

Lauantaina lähettiin Juvalle. Ei ollu oikeestaan mitään käryä, millanen mesta Juva on tai millanen se keikkapaikka oli. Siinä sit ensin kolme ja puol tuntia auton kyydissä, josta tietty aika suuri osa kulu auton ulkopuolella ABC:n puolella.

Mut sehän oli Otolle mieleen. Vai oliko? Ota ny tosta ilmeestä selvää…

Päästiin ku päästiinki Juvalle asti ja löydettiin Ala Baarin pihaan. Käytiin heittämässä kamoja sisään ja huomattiin että Crash Course Highwayn kaverit oli ehtiny pistää jo kamat pystyyn. Myöhemmin illalla selvis, että ne oli tullu suoraan edelliseltä keikalta Riihimäeltä, joten niillä oli ollu hyvin aikaa.

Lähettiin siinä odotellessa kattelemaan vähän, millanen mesta se Juva oikeen olikaan. Olihan siinä ihan hieno kirkko ainakin. Aika tyhjää noin muuten. Ei kauheesti näkyny jengiä missään. Ruvettiin vähän miettimään, tuleekohan sinne keikalle ketään.

Mutta niin vaan ku kello alko lähestyä yhtätoista alko paikka oleeki ihan täynnä ja siinä vaiheessa ku ruvettiin soittaa oli jäätävät buugit päällä. Ei ois ihan ekalla uskonu, että ois niin hyvä meininki ollu. Mut oli. Ja se oli kyl älyttömän jees. Pitää mennä Juvalle toistekin soittamaan!

Päästiin vielä ehjänä takasinki vaikka meinas olla vähän jännää, kun yöllä ajettiin ja kaiken maailman kauriit pomppi keskellä tietä.

Sunnuntaista onki ollu meijän Giveaway käynnissä. Kannattaa käydä tsekkailemassa Facebookista, miten siihen pääsee mukaan. Vielä on paljon kamaa jaettavaa tulevana kaheksana päivänä!

Ja hei! Perjantaina soitetaanki On The Rocksissa. Liput 5€. Sinne!

tomppa

Leave a Reply