Lähtövalmiina°!

Käytiin tänään reenailemassa perjantain Oulun keikkaa varten. Vähän oli jotenki sekavan kuulosta, kun PA:sta oli menny joku elementti huonoks ja mulla unohtu tulpat kotiin. Piti pistää jotku isot demppaavat kuulokkeet päähän, joilla ei ikinä oikeen kuulosta siltä, miltä pitäis. Kaiken lisäks näytin varmaan iha urpolta. Tai ainaki Paul Gilbertiltä. En tiiä. Kysykää Otolta.

Mutta jos ei oteta mun henkilökohtasta hajamielisyyttä huomioon, meni ihan hyvin. Niinhän sitä kyl pitäiski, kun kyseessä on tuttu ja turvallinen setti. Pieni yllärki saatiin oululaisille mahtumaan mukaan. Kannattaa siis tulla tsekkailee perjantaina, jos liikkuu siellä suunnalla.

Laitettiin kamat läjään perjantaita varten, jotta päästään nopeesti lähtemään. Meinaa olla aika tiukka aikataulu, kun sinne ajaa kuitenki jonkin aikaa. Tää on varmaan joku tulikoe nyt sit. Kuinka kauan kestää MadCraftin pojat samassa autossa putkeen. Vielä toistaseks ei oo tullu raja vastaan. Ja tuskin tulee tälläkään kertaa. Täytyy vaan toivoo, ettei Oton iPhonesta lopu akku tai meijän Spotify-soittolistasta biisit…

Ja perjantaina tulee uus akkarivideoki! Kuvailtiin tänään vikat setit siihen. Eihän siinä mitään pointtia taaskaan oo mut ei se menoa haittaa. Sen jälkeen akkarivideot jääki kesätauolle ja asiaan palataan syksymmällä akkarilevyn-puitteissa. Pistetään siis noi tän kevään akkaribiisit sekä pari vielä äänittämätöntä levylle syksyllä. Siitä enemmän sit myöhemmin.

Mut hei! Vähänkö upeeta lähtee Ouluun! Jesseki on kuulemma innoissaan ku se on melkei sieltä päin kotosin. Eikä olla oltu vielä niin pitkällä ikinä keikalla ni kaikin puolin mahtavaa.

tomppa

Leave a Reply