PihLis

Oltiin tänään soittamassa Pihlajamäen nuorisopuistossa. Kelikin oli mukavan kesäisä. Ainaki siinä vaiheessa ku lähettiin liikkeelle.

Soitettiin tuolla viime kesänä vissiin ainaki kolme kertaa. Sillon oliki kyl hyvät buugit! Olihan tänäänki mut ne oli jostain syystä downgreidannu noita puitteita. Se ei ollu niinkää positiivista… Rumpujen edessä oli pleksi niinko Arabian nutalla konsanaan. Kitarat ja bassot sai vääntää niin hiljaselle ku kehtas ja vieläki hiljasemmalle. Onhan se tietty kiva, että yleisöllä ei mee korvat rikki…

Mut eipä noilla oo ees oikeestaan väliä. Se millä taas on väliä on, että siitä lavasta oli tehty ihan käsittämättömän muotonen… Ei sillä niin väliä, onko iso tai pieni lava. Kunhan siihen mahtuu ja se kestää. Tässä tapauksessa sai vähän pelätä molempien puolesta. Ja kaiken lisäks se oli ihan ihmeellinen niin, että juhon piti olla jollain erillisellä sivu-ulokkeella… Se oli vähän tylsää.

No. Eipä näitä tiedä ennen ku vasta paikan päällä, eikä siinä vaiheessa enää auta itkeä. Pitää koittaa vetää vaan puitteet huomioon ottaen mahollisimman hyvin.

Perjantaina jatketaan Bäkkärillä Kivenlahti Rockin jatkoklubilla. Siellä onneks tietää, mitä tuleman pitää ainakin lavan puolesta. Ja onhan siellä ny aina kova meininki. Niin varmasti myös perjantaina.

Ja lauantaina Juvalla! Hulluu…

Käytiin eilen kuvaamassa myös uus rumpucoveri. Tällä kertaa semisti ajankohtasesta biisistä jopa. Sain just miksattua sen ja Juhollaki on kuulemma video valmiina. Huomenna se varmaan löytyy tuubista.

Ja olipa Juho kuvannu tällasenki 😀

tompor

Leave a Reply