Tre-tre-tre-treenit!

Hei meijän Giveaway porskuttaa hienosti! Vielä viikko aikaa osallistua ja voittaa kaikkee hienoa. Lähtee Groomin lahjakorttia ja tuotepakettia, Fred Sandiegon lippiksiä, Wishbhoneja ja meijän paitoja, levyjä ja kangasmerkkejä. Nii ja yhet yli 100€ arvoset Logitechin Ultimate Ears -kuulokkeet vielä ihan päätteeks. Käykää tsekkaamassa täällä.

No mut se siitä. Käytiin tänään treenaamassa huomista keikkaa varten. Otto oikeestaan kulutti varmaan ekan tunnin kalvoja vaihtaessa, kun me kasattiin Juhon kanssa kamoja Juva-keikan jälkeen ja venailtiin Jesseä.

Nii ja jos mietityttää, miten niiden kalvojen vaihtamisessa voi mennä niin kauan ni miettikää uusiks… Joo…

Mut sai vaihettua! Nyt on rummut kondiksessa huomista varten.

Käytiin hakee Jesseki asemalta ja ruvettiin veivaa. Hyvät fiilikset huomisen suhteen. Rocksissa on aina hemmetin hyvä vetää, kun siellä on hyvä lava ja hyvät soundit. Ja hei perjantai-ilta! Onhan se hienoo. Aika yllättäen tuli lyhyellä varotusajalla mutta ollaan aina valmiudessa. Ja oishan tässä ny muuten ollu huikee kolmen viikon tauko ilman keikkoja ni tuli ihan tarpeeseen.

Jeejee. Huomenna siis On The Rocks, Helsinki. Mukana myös The Syke, jonka keikkakaverin peruuttaessa lähettiin paikkaamaan. Ovet alakertaan aukee klo 22 ja liput on se 5€. Kantsii tulla mesotoille ku on salteisti kova meno! Hep!

-tomppa

Leave a Reply