Lauantaiaamu

Herättiin eilen aamulla paaaaljon aikasemmin ku mitä lauantaiaamuna normaalisti sais herätä ja suunnattiin keskustaan kuvaamaan meijän uuteen biisiin musavideoo. Piti olla aikasin liikkeellä, koska tarkotuksena oli kuvata kohtausta, jossa kävellään keskellä katua, eikä sellaseen sovi, että siinä ravaa autoja koko ajan. Mentiin siis jo kukonlaulun aikaan paikan päälle, jotta saatiin rauhassa tehdä.

Meinas vaan heti tulla yks mutta matkaan…

Nimittäin vaikka siellä ois kaiken järjen mukaan pitäny näyttää about tältä…

…suuressa osaa Helsinkiä näytti about tältä…

Okei. Ehkä toi on vähän ylidramatisoitu versio. Mutta toi kuva on oikeesti siltä aamulta ja aika monessa paikkaa oli aika sankka sumu.

Ei kai siinä mitään jos tarkotuksena on kuvata vaikka kauhuleffaa mutta meijän piti kuvata sellasta kesästä hyvän fiiliksen videoo… että tota…

No onneks se sumu siitä selkeni ja päästiin kuvaamaan ihan niinku alunperin suunniteltiinki. Eikä siinä kauaa nokka tuhissu kun päästiin hommaan käsiks. Muutama tunti aamuvarhasella tehokasta duunia ja meillä oli ekat kuvat uuteen musavideoon valmiina. Hulluu!

Eihän toi nyt ihan valmis vielä oo. Pitää vielä kuvata paria muutakin ympäristöä ja vähän soittokuvaa ja sellasta. Tavotteena ois, että saatais elokuun aikana valmiiks. Haastavintahan tossa on noiden soittokuvien ottaminen, koska niitä ei pysty ite kuvaamaan kun pitää olla soittamassa. Siinä ollaan sitten yhteisten aikataulujen armoilla, jonka takia ei ihan ex tempore lähetä kuvaamaan. Mutta meillä on aikataulu, joka toivon mukaan pitää ja saadaan teille uus biisi ja video ajallaan!

Kuvailtiin muuten Elmusrockista pientä videoblogaustakin, jos ette vielä käyny tsekkaamassa.

Käsittämättömän upee toi kuva, joka tohon videoon tulee… Oon sanaton.

Sanattomaks vetää tää Jessenki kuva eiliseltä… Ehkä parempi lopettaa tähän tältä erää.

Leave a Reply