Laulut. Tsek!

Ollaan taas pari päivää keskitytty ton uuden biisin loppuun nauhottamiseen. Ja ihan hyvin ollaan edistyttyki. Saatiin Oton kanssa päälaulut eli siis Main Vocalsit nauhalle. Tänään jatkuis liidikitaroilla ja sit on enää jäljellä köörit.

Otto oli siis mukana äänittäjänä ja tuottajana. Vaikka kuinka toivoiski ni se ei valitettavasti oo uuden biisin pääasiallinen lauluääni. Vois olla vähän hankalaa livenäki sieltä rumpujen takaa, kaiken heilunnan seasta koittaa huudella mikkiin. Hehe.

Ollaan ihan ekoista Breiksin – eli Breakout EP:n – nauhotuksista asti tehty Oton kanssa sillain, että mennään kahestaan nauhottamaan lauluja. Mä laulan ja se painelee reciä ja tuottaa samalla. Eli kertoo meneekö hyvin vai ei. Pitäiskö vetää rauhallisemmin vai enemmän fiiliksellä. Meneekö nuottiin. Äännänkö oikein. Sellasia juttuja. Niihin voi olla välillä vaikeeta kiinnittää huomiota itekseen. Yhtä vaikeeta voi olla tunnistaa, millon menee just hyvin ja vois ihan hyvin siirtyä seuraavaan osaan.

Mutta joka tapauksessa saa yhen biisin tekemiseen aikaa kulumaan ku huolella tekee. Parempi niin.

tmppa

2 thoughts on “Laulut. Tsek!

  1. Meil on samanlainen meno ollut aina meidän rumpalin kanssa. Onkohan joku laulaja-rumpali -fysiikan laki? – Tuukka/Prime Time Violence

  2. @Tuukka Ehkä se on :]

Leave a Reply