Liidikitarat purkissa

Käytiin eilen Juhon kanssa nauhottamassa liidikitarat. Meijän piti mennä alunperin vetää köörejä eilen ja liidit vasta ens viikolla mutta aikataulumuutosten takia vaihettiin päivät päinsä.

Eipä siinä mitään. Ei kai sillä väliä missä järjestyksessä tollaset vetää? Siinä vaiheessa, kun ruvetaan työstämään biisiä, on tietty hyvä, että vedetään pohjat ensiksi. Rummut, bassot, komppikitarat sun muut. Mutta sen jälkeen, kun mietitään jotain noita enemmän nypläysosastoja, ei sillä oo kauheesti väliä.

Ja sehän on hienoa, kun ite tekee niin pystyy sovittamaan sen nauhottamisen kaiken muun sekaan, eikä tarvii ottaa sapattivapaata kaikesta muusta kaheks kuukaudeks. Oishan se tietty hienoa, jos ei tarvis mitään muuta tehdä mutta eipä sitä auta ottaa taukoa kaikesta muustakaan nykypäivänä. Parempi tuottaa tasasesti tiputellen, kun vetäytyä vuodeks hiomaan ja sen jälkeen puskea hirveellä vimmalla kaikki ulos. Se on ittellekin kivaa, kun voi koko ajan haudutella jotain idiksiä ja hioo niitä jatkuvasti niin, että tulee just hyvä.

Ja eihän me olla laakereilla levättykään. Just pari päivää sitten tuli uus rumpuvideo. Käykää tsekkaamassa!

Mut hei! Viikonloppuna on hyvä ottaa rennosti. Nyt on kesä! Meilläkään ei oo keikkaa ni voi käydä ehkä biitsillä tai puistossa. Mitäs meinasitte duunailla?

-tomp

Leave a Reply