Lisää rumpuvideoita

Vaikka viimeks luvattiinkin, että viikonloppuna otetaan rennosti, ei sitä ihan paikallaan osaa istua. En ihan osaa sanoa, mitä noi muut on tehny, mutta mun oli pakko saada jotain tuottavaa aikaseks.

Se ei onneks oo ainakaan tässä tilanteessa kauheen vaikeeta. Tossa on toi uus biisi, jota voi työstää ihan niin paljon ku sielu sietää, jos ei mitään muuta keksi. Sen lisäks yleensä on aina jotain pientä hommaa, jota voi tehdä. Yks, mitä oisin oikeesti voinu tehdä, ois ollu keikkalistan päivittäminen. Loppukesälle on tainnu tulla ainakin joku päivämäärä, jota sieltä ei vielä löydy. Mutta sitä en nyt ainakaan vielä tehny.

Tällä kertaa oli vielä yks rumpucoveri miksaamatta, joten päätin tehdä sen alta pois. Se on aika kakspiippusta hommaa. Toisaalta on just helmee, kun voi tehdä aika rutiinilla, eikä tarvi sen kummemmin kikkailla. Toisaalta taas haluais jotenkin parantaa sitä soundia koko aika mutta se ei oo ihan helppoa aina, koska noi kuvataan ja äänitetään välillä aika hasardeissa olosuhteissa ja tietty ykkösellä purkkiin. Sekin, että taustabiisi pitää olla niin hiljasella, ettei YouTuben copyright-sedät hermostu, tekee hommasta aika haastavaa.

No, onneks ne kuulostaa aina paremmalta, kun saa videon mukaan. Eikä noi nyt ikinä mitenkään erityisen huonolta kuulosta.

Otto oli käyny treenailemassa jo uusiaki biisejä coveroitavaks. Jos se saadaan ne tässä jossain välissä taas kuvattua ni on aika hyvää settiä tulossa. Jeab!

-tomppa

Leave a Reply