Kaikkee pientä

Huhhuh… Eilisen hehkuttelun jälkeen tuntuu melkein ettei oikeen mikään ois enää kirjottamisen arvosta. Mut kirjotellaan nyt jotain ihan huvin ja urheilun vuoksi.

Ollaan tässä pikkasen sumplittu tulevan syksyn keikkakuvioita ja pari uutta keikkaa on varmistunu jo. Yks niistä vissiin ulkomaille asti. Katotaan mitä siitä tulee. Saletisti älyttömän kova. Jos hommat menis putkeen ois upeeta saada enemmänkin ulkomaankeikkoja. Sellasten organisointi ja buukkailu vaatii aina vähän enemmän duunia mut onhan ne nyt ihan mielettömän hienoja reissuja, joten sen kaiken arvosta. Pitää varmaa ruveta hikoilee.

Jesse meinas, että se tilaa meille tänään uusia MadCraft-plektroja. Ihan hyvä sikäli mulla on varmaan viimeset puol vuotta ollu edelliset vähän kiven alla. Joka kerta, kun pitäis lähtee treeneihin tai keikalle, oon ihan paniikissa ettimässä plektroja jostain. Laitetaan uudella kuvallakin ni tulee entistäki hienompia!

Kävin eilen heittämässä Fred Sandiegon Janille tarroja, joita se pistää jakoon Helsinki Hookupin Fred-standille. Ei ite päästä valitettavasti tänä vuonna mestoille. Ois kyllä ollu hienoo, jos ois ehtiny. Mutta jos ootte menossa Helsinki Hookuppiin nyt viikonloppuna, käykää nappaamassa MadCraft-tarra Fred Sandeigon ständiltä!

Leave a Reply