Livenä netissä (ja oikeesti)

Okei okei. Tää viikko on ollu aika hiljasta. Ollaan vähä reenattu ja miksattu iha hiessä uutta biisiä.

Huomenan kuitenki lähtis taas! Vedetään nimittäin kaks keikkaa. Toinen ihan oikeesti, fyysisesti ja kaikin puolin kunnolla Lohjalla Auki012-tapahtumassa. Meijän soittoaika on klo 19:30. Sinne siis kaikki, jotka vaan mitenkään pääsee! Tuolta linkin takaa enemmän infoja.

Sitten se toinen. Vähän mielenkiintosempi tapaus. Tai no siis… mitenkään Lohjaa vähättelemättä. Mutta meitä pyydettiin soittamaan Google+:ssa Hangoutissa. Eli siis netissä, webcamin kautta niin, että ihmiset voi ympärimaailmaa kattella. Hulluu. Mutta aika siistiä! Pitää roudata kone reenikselle ja toivoa, että kaikki pelaa hyvin.

Kyseessä on Billy Wilsonin Hangout Show, jossa puhutaan millon mistäkin ja siellä esiintyy aina eri puolilta maailmaa eri artisteja. Kaverilla on yli 300 000 seuraajaa, joten ihan hyvää näkyvyyttä. Muistakaa käydä seuraamassa meitäkin Google+:ssa täällä.

Ja täältä postauksesta löytyy enemmän infoja, jos haluu tulla seuraamaan. Tapahtuu siis pe-la aamuyöstä klo 5 suomen aikaan. Huh.

Leave a Reply