Parrrrty Yo!

Nyt on kyllä aika bileet! Vaikka tää viikko onki aika hiljanen maanantaita lukuunottamatta, ehtii tapahtua näköjään kaikkee hulluu.

Noniinno… Toi kuva nyt jo itessään on aika hullu. Mitä ihmettä Otto tekee keskellä metsää poimimassa marjoja?!

Siihen vastatakseni tarvii mennä maanantaille. Oltiin maanantaina Kymenlaaksossa partioleirillä akustisella keikalla. Sitä vois miettiä, miten ihmeessä keskellä metsää voi vetää keikan mutta sinne oli rakennettu upee iso lava ja roudattu paikalle aggregaatti, josta saatiin sähköt ja keikkee.

Ympäristöki oli Otolle sopiva. Se sai rauhotella hermojaan ennen keikkaa poimimalla marjoja. Ja sitä se tais tehäkin oikeesti joku puol tuntia ainakin. Me vaan ihmeteltiin Juhon kanssa…

Mut sit päästiin lavalle ja mitä meillä oli vastassa. Ehkä maailman äänekkäin ja energisin yleisö. Ei tarvinnu montaakaan biisiä vetää kun päästiin jo huutamaan kilpaa keskenään. Täytyy sanoa, että meistä ei lähe ääntä ollenkaan näihin kavereihin verrattuna. Mut oli ehkä maailman upeinta soittaa, kun vastaanotto oli näin hieno!

Eilisen sai palautua maanantailta ja kun tänään avas aamulla koneen, odotti siellä mukava ylläri. Meijät oli valittu Google+:n Artists In The Plus-sivun kuukauden bändiks. Upeeta!

Juhoki sai vihdoin uuden rumpuvideon valmiiks. Voiko tästä enää viikko paremmaks mennä?

Leave a Reply