Poppia Punkkia

Moro. Onneks ens viikolla on kaks keikkaa. Alkaa jo väsyttää tää näkymättömänä nökötys. Ottoki on jossain lomailemassa…

Ollaan me muut sentäs jotain saatu aikaseks. Käytiin reenailemassa Juhon ja Jessen kanssa muutamat biisit lisää akkarisettiin niin ei tuu orpo olo perjantaina Roihuvuoressa. Siihen liittyen oli meistä pieni juttuki Roihuvuoren kylälehdessä.

Soitetaan siis perjantaina 24.8. akustinen keikka Ugly Ducklinissa, Roihuvuoren kyläjuhlilla. Soittoaika klo 23. Heti seuraavana päivänä soitetaan sit ihan sähköjen kanssa Club Libertessä. Molemmat siis Helsingissä ja k18. Ikärajatona akustista ois tarjolla Paloheinän kylätapahtumassa 1.9. Siellä soittoaika jo iltapäivällä 14:30.

Ja tällanen tuli vastaan tässä viikon varrella. Breakneckin Jukka oli soittanu Oh Nosta rumpucoverin tuubiin. Siistii!

Ois näköjään tuolla Rockin SM:ssäki jo bändiesittelyt esillä. Valmistautukaa äänestämään!

Ja uus biisi on viittä vaille valmis… Tarvii vielä käydä kuvailemassa vähän soittokuvaa ja jotain ja sit alkaa kohta olla jo julkasukunnossa. 

Leave a Reply