Keikkoja, keikkoja!

Käytiin tiistaina treenailemassa. Ja oli kyl hyvät reenit. Vedettiin oikeestaan vaan uusia biisejä. Mut hyviä biisejä tulossa ja niitä on useempiki.

Kävin myös eilen demottelemassa vielä yhtä ihan uutta akustista biisiä – tai biisi on oikeestaan jo vanhempi idis mutta sitä ei oikeestaan ikinä oo toteutettu sen kummemmin. Kävin demottelemassa ja miettimässä sitä ihan nollista niinku Ogelin nutalla sanotaan. Tuli hyvän kuulosta settiä. Toivottavasti saadaan se ihan kunnolla valmiiks asti mahollisimman nopeesti ni pääsette kuulemaan.

Sen jälkeen voidaanki ruveta puskee akkarilevyä pihalle, kun on noi keväällä nauhotettu plus toi uus ja yks ylläribiisi. Ja sen jälkee raivolla taas uutta ihan “oikeeta” biisiä. Vaikka on toi uus akkariki ihan yhtä oikee biisi ku mikä tahansa.

Mut hei! Huomenna soitetaan On The Rocksissa. Aika upeeta. Vedetään ruotsalaisen Sister Sinin (huom! Sister Sin, EI Sister Sini) kanssa. Tulee saletisti hienoo. Liput 12€/15€ ja soitot varmaan siinä kymmenestä eteenpäin luulisin.

Ja siitä sit kun on putki päällä ni Lauantaiks Gloriaan! Sinne vaan 5€ sisään eikä ikärajaa. Aika mahtavaa. Meijän soittoaika on jo klo 19, joten aikasin liikenteeseen. Loppuillasta ehtii sit vielä muualle, jos siltä tuntuu.

Leave a Reply