reenii, reenii

Juho lomailee Lontoossa mutta me muut saatiin onneks takamuksemme raahattua reenikselle. Ja syytä olikin. Meijän uus biisi “Everybody Say” tulee ulos ihan näillä näppäimillä ja sitä pitäis ruveta soittamaan livenä seuraavasta keikasta lähtien. Eli parin viikon päästä.

Seuraavat keikat ois 20.9. Bar Loosessa (k18) ja 29.9. Gloriassa (s). Molemmat siis Helsingissä.

Ei nyt kuitenkaan treenattu ihan ulkosalla. Tää kuva on vähän toisesta yhteydestä. Se selviää teille ehkä about viikon päästä.

Mutta saatiin Oton kanssa vähän siivottua ja kunnostettua kämppää taas. Oli aika kivaa laittaa sitä kondikseen taas pienen tauon jälkeen. Nyt kun on nauhotukset ja miksaukset ohi ni ehtii taas uhrata vähän aikaa ja ajatusta treeniksen kunnostamiselle.

Ja saatiin me sitä biisiäkin treenattua. Alko menee ihan hyvin kyllä. Tai ainakin niin hyvin, että sitä kehtaa ehkä parien treenien jälkeen keikalla soittaa. Toivotaan nyt, että se Juho on kanssa treenannu lomallaan tota kans. Taitaa olla turha toive. Eihän kukaan ny lomalla treenaa. Eikä ehkä pidäkään.

Leave a Reply