Satasen aidat

Pisti pikkasen repeilyttää ku meijän Facebook-seinälle oli tullu tällanen.

Se on varmaan lajinvaihto edessä…

Ei vaan kyllä toi keikkailuki melkei urheilusta käy. Varsinki jos laskee roudaukset mukaan.

Käytiin torstaina Loosessa soittamassa. Meinas mennä vähän jännäks, kun selvis, että meijän soittospotti oli ekana ja Jesse oli tulossa lentokoneella Oulusta. Sillä oli laskeutuminen klo 20 ja meijän soittoaika oli siinä yheksän jälkeen. Noniin…

Tehtiin soundcheck kolmistaan ja lähettiin hakee Jesseä, joka oli jumissa koneessa, jonka ovet ei auennu “teknisen vian vuoksi”. Onneks se pääs sieltä ulos vielä ennen ku meijän piti alottaa ja ehittiin about just ja just takasin Looseen. Sen jälkeen oliki ihan mukava vedellä. Siellä oli kivasti porukkaa ja fiilis hyvä.

Perjantaina käytiin Pasilassa Rauhanasemalla akkarikeikalla. Ei ollu mikään megatapahtuma mutta mikäpä siinä. Hyvin seki kai meni.

Se mikä taas ei menny niin hyvin on toi meijän brittikeikka, jonka piti olla 20.10. mutta nyt järjestäjä ilmotti, että keikka siirtyy ens vuoteen keikkapaikan sekaannusten takia. Ollaan pistetty muitaki keikkoja tulille sinne päin mutta katotaan missä vaiheessa saadaan jotain päiviä selville. Toivotaan, että saadaan jotain järkättyä tilalle.

Joka tapauksessa ens viikonloppuna vedetään Gloriassa. Se jos mikä on jees!

Leave a Reply