Forum, rumpuvideoita ja vaikka mitä

Alright. Se on jo viikko siitä, kun veivattiin Forumissa. Kai se on jotain kirjotettava, kun muutkin siitä kirjottaa.

Jep. Eli oltiin viime viikolla kauppakeskus Forumissa Helsingin keskustassa soittamassa akustisesti. Ja jos yhestä asiasta voi antaa erityiskiitosta ni se oli ainakin se, että tarjoilut oli kunnossa. Voitte tarkistaa tosta kuvasta, miten oli asian laita.

Ja meni se ite keikkakin vissiin ihan hyvin. Oli ainakin ihan hauska soittaa. Vaikka oli vähän jännää vetää, kun osa siinä jotain yritti syödä ja toiset tsiigaili sieltä ylemmistä kerroksista. Siinä pientä ihmettelyä, että kenellä tässä nyt vetäis sitten.

Kuva: Nina–Jasmin Korpi 
Ei varmaan pitäis ees mainita sitä hiuksen hienoa säätöä, joka tuli kun ruvettiin ihmettelemään kitaran vireitä ennen keikkaa. Jätkät on varmaan unohtanu sen jo ja vetää nyt Speden ilmettä, kun nostan sen taas esiin… Mut ei se mitään hei! Nää kuuluu asiaan. Ja sen jälkeen meniki ihan putkeen.
Oli joka tapauksessa hyvin järkätty tapahtuma ja saatiin vielä pitsaaki päivän päätteeks!

Juho kuvas pienen vlogipätkän. Kattokaas!

Viime viikon perjantaina oltiin heti Forumin perään Pakilan nutalla akustisesti. Tuntu, että se meni ainakin omalta osalta jopa vielä paremmin. Rento meininki, vähemmän säätöä ja enemmän aikaa soittaa. Oli siistiä nähdä tyyppejä siellä, jotka oli ollu viime aikoina vaikka kuinka monella keikalla. Mut aina ne vaan jaksaa tulla. Se jos mikä on huippuu!
Saatiin viimeviikolla uus rumpucoveriki pihalle. Otto sai vihdoin viimein vedettyä sen Up All Nightin, jota oli ehditty jo jonkin aikaa toivoa.

Saatiin tälle viikollekin tehtyä rumpucoveri, joka tulee pihalle varmaan tässä ihan kohta. Sitä odotellaan!
Ja hei ens viikonloppuna soitetaan Lepakkomiehessä, Helsingissä. Tulkaa tsekkailee!

Leave a Reply