Olo ku voittajalla

Käytiin eilen treeniksellä kuvailemassa uusia rumpucovereita ja vähän treenailemassa. Ja siis kui hyvin meni! Ihan älyttömän.

Otto pisti heti kärkeen ykkösellä purkkiin yhen Blinkin biisin. Sen jälkeen pari yritystä ja toinen Blinkin biisi purkissa. Vielä heki ja yks vähän yllätyksellisempi rumpucoveri nauhalla. Saatiin siis kolme uutta rumpuvideoo kuvattua. Aika upeeta. Vähemmästäki kehtaa tuulettaa.

Katotaan jos vaikka ens viikoks saatais ekaa videoo tuubiin. Se vois olla hyvä tavote.

Sen lisäks reenattiin vielä vähän tota uutta akkaribiisiä ni päästään sitäki nauhottelee kohta puolin. Ja yks aika kova coveri treenattiin keikkasettiä silmällä pitäen. Semmonen uudelleenlämmitelty klasiikko nuoruusvuosilta. No ei me onneks kai niin kauheen vanhoja vielä olla. Ainakaan henkisesti…

Torstaina onki sit taas keikkailun vuoro. Soitetaan akustisesti Kauppakeskus Forumissa, Helsingissä. Soittoaika klo 16:30. Tapahtumana ilmainen ja ikärajaton Shop Like A Rockstar -tempaus. Eli torstaina kaikki isolla joukolla Forumiin hengailemaan.

Ja perjantaina toista putkeen, kun vedetään Pakilan nuorisotalolla niin ikään akustinen keikka. Sekin ikärajaton ja ilmainen. Soitto siellä klo 18:30.

Toivottavasti nähään teitä mahollisimman isosti to ja pe!

Leave a Reply