200k

Arvatkaas! Meijän YouTube -videoita on katottu yhteensä jo yli 200 000 kertaa. Kakssataatuhatta! Se on aika älytön määrä. Alkaahan siellä noita videoitaki olla jo tietty mut ei se yhtään vähennä katselujen arvoa. Melkeinpä päinvastoin. Tasasen varmaa laatua siis. Siistii!

Ja Juholla edistyy kuulemma uus musavideo, joten seki sieltä tulee ennen pitkää. Päästään kohta näkee ekaa versiota siitä.

Käytiin tänään myös laittamassa viisumihakemukset vetämään Pietarin reissua varten. Pientä jännitystä tuo, että viisumien pitäis valmistua 28.11., joka on se päivä, kun lähetään Britteihin. Eli voidaan käydä hakemassa viisumit – ja meijän passit samalla – siinä klo 11 aikaan ja siitä sit lentokentälle about suorilta ja nokka kohti Englantia.

Ei kai siinä. Toivotaan, että kaikki menee putkeen. Kovasti ne siinä vakuutteli meille, että hommat menee putkeen, kun varmisteltiin kolmatta kertaa, että ne varmasti on kanssa sillon tai että ainakin saadaan meijän passit sieltä pihalle.

Näin ne hommat etenee!

Ja hei! Muistakaa lauantaina vedetään Juhon kanssa akustinen keikka Google+ Hangoutissa. Tää tapahtuu klo 21 Suomen aikaan ja sen voi kattoa kuka tahansa. Varmaan helpoin tapa löytää striimi on lisätä meijät ja Artists In The Plus ympyröihin Google+:ssa ja tutkailla meijän tai noiden profiilia lauantai-iltana. Sinne ilmestyy sit sellanen YouTube-playerin näkönen hässäkkä, josta pitäis pystyä kattomaan.

Leave a Reply