Huomenna Dubrovnik

Noniiniiniin. Se ois varmaan aika taas kirjotella tännekin.

Muistutuksen sanana, kannattaa seurata meitä Facebookissa, Twitterissä tai vaikka Galtsussa niin saa aina viimesimmät infot. Ja jos haluaa Facebookissa varmasti kaikki ilmotukset niin kannattaa lisätä meijän kinnostusten listalle. Se tapahtuu niin, että siirtää hiiren siihen “Tykkää” napin päälle ja “+ Uusi lista” tai valitsee jo jonkin olemassa olevan listan. Muuten voi olla, että jää osa päivityksistä saamatta.

Mitäs muuta..? Viime viikolla tuli taas uus rumpucoveri. Ja tällä viikolla tulee niin ikään uusi.

Ja Otto innostu soittamaan hienon soolonki…

Saatiin kans yks vlogi pihalle meijän hienosta laulukopista. Ollaan nyt nauhotettu uus akkaribiisi kokonaan ja se odottaa nyt miksausta ja videon kuvausta. Sen julkasu on näillä näkymin joulukuussa.

Ja hei! Huomenna, eli perjantaina, soitetaan akustinen keikka Dubrovnikissa. Soitetaan ekaa kertaa Everybodya akustisesti ja ehkä huomenna tai Tampereella vedetään mahollisesti tota ihan uutta biisiä kanssa.

Nii ja huomenna ku tuutte kattomaan ni näätte meijän uudet rollupitki. Jee!

Leave a Reply