Lauantaina Uniikki, Tampere

Lauantaina lähetään taas reissuun! Pitkästä aikaa. Sika helmi fiilis. Upeeta päästä tien päälle. Vaikka ei Tampereelle ajaessa vielä ehditä kyllä kuunnella puoliakaan meijän soittolistasta. Mutta se, että saadaan ees Spotify auki autossa on jo parempaa, kun mihin ollaan hetkeen päästy käsiks.

Ei siinä, että Helsingissä soittamisessa nyt ois mitään sen erityisempää vikaa. Ihan hyvät buugit oli viimekski Dubrovnikissa, vaikka soundi oliki vähän kaoottinen kivisessä kellaripubissa. Mutta reissaamisessa ny on oma hohtonsa. Ja se varmaan on teille tässä vaiheessa jo ihan selvääkin.

Siis. Lauantaina. Tampereella. Soitetaan akustisesti Nuorisokahvila Uniikissa. Soitot alkaa klo 20 ja siinä taitaa olla lämppäriä ennen mutta varmaan viimeistään ennen yheksää meki päästään jo vetämään.

Ja hei niinku viimeks luvattiin ni viikonloppuna ehti tulla taas uus rumpucoveriki. Otto pisti vanhan suosikin narulle ja tuloksena Blinkin First Date. Hieno biisi ja hieno coveri.

Käytiin tänään reenailemassa lauantaita varten vähän akkareita ja viikonloppuna saattais ehkä tulla uutta biisiäki. Ehkä. Biisi on jo nauhotettu ja about miksattukin. Se odottelee nyt videon kuvauksia ja arvolleen sopivaa julkasutilaisuutta. Sellanen ois todennäkösimmin luvassa ens kuussa, joten hetken saa vielä kärvistellä. Mut tyypit voi tulla ottamaan siis lauantaina, jos ei jaksa venata.

Eipä täs kuita kummempaa. Kohta lähetään Britteihinki… Mut jeparilli. Nähään viikonloppuna!

Leave a Reply